Antalya İl Yönetim Kurulu

Antalya İl Yönetim Kurulu

Tarih:
Serdar Üsküplü Serdar Üsküplü
İl Başkanı
İnşaat Müh.
serdar.uskuplu@hotmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Serdar Üsküplü 1978’de İstanbul’da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Serdar Üsküplü Antalya’da turizm alanında faaliyet gösteren bir iş adamıdır.

1995’te İşçi Partisi’ne üye oldu. Üniversite yılları boyunca Öncü Gençlik’te görev aldı. Mezun olduktan sonra profesyonel olarak Örgütlenme Bürosunda görev aldı. İstanbul’da Bakırköy, Güngören, Zeytinburnu, Bağcılar İlçelerinde Kurucu ilçe Başkanı olarak görev yaptı. 2003 – 2009 yılları arasında İstanbul İl Sekreterliği görevinde bulundu.

2006 yılında yapılan 7. ve 2013’te yapılan 9. Genel Kurultay'da Merkez Karar Kurulu üyeliğine seçildi. İşçi Partisi Propaganda Bürosu Başkanlığı görevini yürüttü.

2015-2021 yılları arasında Vatan Partisi Propaganda Bürosu Başkanlığı görevinde bulundu. 2017 yılında Başkanlık Kurulu’na seçildi. Halen Genel Başkan Yardımcısı ve Vatan Partisi Antalya İl Başkanıdır.

Ahmet Özbay Ahmet Özbay
İl Sekreteri
Eğitimci
www.vatanpartisi.org.tr
ao1707@hotmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Ahmet Özbay, 1956 yılında Antalya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Eğitim sektöründe öğretmen, müdür ve dershane kuruculuğu yaptıktan sonra 2015 yılında emekli oldu. Emekli olduktan hemen sonra Vatan Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı olarak atandı. 3 Nisan 2016 kurultayında İl Başkanlığı görevine, 2017 Genel Kurultayı'nda Merkez Karar Kurulu üyeliğine seçildi.

2021 yılının Haziran ayından beri Vatan Partisi Antalya İl Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Rıza Türkmendağ Rıza Türkmendağ
İl Başkan Yardımcısı
Tarihçi
www.vatanpartisi.org.tr
rizaturkmendag58@gmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Rıza Türkmendağ, 1982 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Yıldızeli'nde, orta öğrenimini Tokat'ın Niksar ilçesinde, lise öğrenimini de Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde parasız yatılı olarak okudu. Üniversite öğrenimini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde okudu.

Türkmendağ, 1999 yıllında İşçi Partisi (Vatan Partisi) ile tanıştı. 2003 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı olan Türkmendağ, aynı tarihte Sivas Öncü Gençlik Başkanlığı'nı da üstlendi. 2006 yılında Türkiye Gençlik Birliği'nin kurucu üyesi oldu. Çeşitli zamanlarda TGB Sivas İl Başkanlığı'nda, TGB Antalya İl Başkanlığı'nda, TGB Malatya İl Başkanlığı'nda görevler aldı. Aynı zamanda Türkiye Gençlik Birliği Genel Yönetim Kurulu Üyeliği, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sorumlulukları yaptı. 2011 yılında gençlik mücadelesinden mezun olarak profesyonel olarak parti görevlerine başladı.

Gaziantep İl Sekreterliği, Genel Merkez Köylü Bürosu Üyeliği, Genel Başkanvekili ve Genel Başkan Korumalığı görevlerinde bulunduktan sonra 2014 yılında tekrar Antalya’ya gelerek Antalya İl Sekreteri oldu. 2016 yılında Muratpaşa İlçe Başkanı seçildi. 2018 yılının 24 Haziran seçimleri sonrası Antalya İl başkanı olarak atandı. 2020 yılının Şubat ayında gerçekleştirilen Vatan Partisi Antalya 11. Olağan Amiral Soner Polat İl Kurultayı'nda İl Başkanı seçildi. Türkmendağ, 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen görev değişikliği ile beraber İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

 

Oğuzhan Kapçak Oğuzhan Kapçak
İl Saymanı
www.vatanpartisi.org.tr
oguzhankapcak@gmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

12 Nisan 1995 tarihinde Antalya'nın Kepez ilçesinde dünyaya gelen Oğuzhan Kapçak, ilk ve orta öğrenimini Barbaros İlköğretim Okulu'nda, lise öğrenimini Muratpaşa Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite öğrenimini 2014 yılında Pamukkale Üniversitesi Tekstil Teknolojileri bölümü ile başlayan Kapçak, ardından 2017 yılında Akdeniz Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüne sürdürmektedir. Halen Akdeniz Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü son sınıf öğrencisidir.

2010 yılında Vatan Partisi'ne üye olan Oğuzhan Kapçak, sırasıyla Türkiye Gençlik Birliği İl Saymanlığı, Öncü Gençlik Liseli Başkanlığı, Türkiye Liseliler Birliği Antalya Kurucu İl Sorumluluğu, TGB Denizli İl Saymanlığı, TLB Denizli İl Sorumluluğu, TGB Denizli İl Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. 15 Ekim 2017 yılında Öncü Gençlik Antalya İl Başkanlığı görevine getirilen Oğuzhan Kapçak, bu görevine 28 Aralık 2019 tarihinde devretmiştir. 15 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen 11. Olağan Amiral Soner Polat İl Kurultayı ile birlikte İl Sekreteri olarak görev almıştır.

Oğuzhan Kapçak, 2021 yılının Haziran ayından beri Vatan Partisi Antalya İl Saymanlığı görevini sürdürmektedir. 

Sedat Müniroğlu Sedat Müniroğlu
İl Yöneticisi
Pilot
www.vatanpartisi.org.tr
sedatmuniroglu@yahoo.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Sedat Müniroğlu, 1956 yılında Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da gerçekleştiren Müniroğlu, lise öğrenimini Kuleli Askeri Lisesi'nde tamamladı. Hava Harp Okulu'ndan mezun olan Müniroğlu sırasıyla Çiğli Uçuş Okulu, Konya Bombardıman Harbe Hazırlıkta savaş pilotu ve öğretmen pilot olarak görev yaptı. Ardından Bandırma; F-5A/B, Eskişehir/Malatya: F-4E, Ankara/Mürted:F-16CD, İtalya Vicenza NATO Tactical Evaluation Project Officer'da hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın görevlendirmesiyle üç yıl görev yaptı.

1997 yılının Ocak ayında Hava Kuvvetlerinden emekli olan Müniroğlu, Onur Havayolları, Freebird Havayolları, MNG Havayolları, Kuzu Kargo Havayolları, AYJET Uçuş Okulu ve Antalya Corendon Hava Yolları'nda F/O ve Kaptan Pilot, Öğretmen Pilot, Uçuş Emniyet Md, Uçuş İşletme Md. görevlerinde bulundu. 2009 yılından bugüne Sun Ekspres Havayollarında Kaptan, Öğretmen ve Denetim Pilotu olarak görev yapmaktadır. 


Aydınlık hareketiyle Halkın Sesi Dergisi aracılığıyla 1975 yılında tanışan Müniroğlu, 2015 yılında İşçi Partisi'ne üye olmuştur. Müniroğlu, 2019 yılından bu yana Vatan Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Fatma Özdemir Fatma Özdemir
İl Yöneticisi
Eğitimci
www.vatanpartisi.org.tr
ftmozdemir07ant@hotmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Fatma Özdemir, 1963 yılında Burdur'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kızılkaya'da bitirdi. 1976 yılında Denizli Sağlık Koleji'ne başlayan Özdemir, buradan 1980 yılında mezun oldu. Ardından 1986 yılına kadar Ankara Numune Hastanesi'nde öğrenimine devam etti. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra 1989 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü'nü bitirdi. 1990 yılından itibaren de Ordu Sağlık Meslek Lisesi'ne öğretmen olarak atandı. Ordu'daki görevinden sonra 1993 yılında Antalya Sağlık Meslek Lisesi'ne tayin olan Özdemir, 1995 yılına kadar burada görev yaptı. 1995 yılında Sağlık Meslek Liselerinin üniversiteye dönüşme sürecinde 2 yıllık önlisans programlarında ebelik bölümünün derslerine girdi. Buradan sonra Elmalı Sağlık Meslek Lisesi'ne tayin olan Özdemir, 2003 yılında emekli oldu.

Emeklilik sonrasında halk eğitim merkezlerinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Tıp Sekreterliği, Hasta Bakıcılığı kursları verdi. Bundan da ziyade sürücü kursları için İlk Yardım eğitimleri veren Özdemir, 2011 yılında Özel Şifa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde meslek dersleri öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Fatma Özdemir, öğretmenliğe özel sektörde devam etmektedir.

Candan Latifoğlu Candan Latifoğlu
Öncü Kadın İl Başkanı
Elektrik Mühendisi
www.vatanpartisi.org.tr
candanlatifoglu@gmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Candan Latifoğlu, Antalya'da doğdu. İlköğrenimini Özel Antalya İlkokulu'nda, Ortaöğrenimini İstanbul Kandilli Kız Lisesi'nde, Yüksek Öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Fakültesi'nde tamamladı.

Bir süre Serbest Elektrik Mühendisi olarak çalıştı. 1992-2005 yılları arasında Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Odası Antalya İl Sekreteri olarak görev yaptı. 2005-2018 yılları arasında yapı denetim sektöründe çalıştı.

2014-2019 yılları arasındaki dönemde Konyaaltı Belediyesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 

2020 yılının Şubat ayında Vatan Partisi'ne katıldı. 15 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen 11. Olağan Amiral Soner Polat Antalya İl Kurultayı'nda Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı'nda İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Latifoğlu, halen Öncü Kadın Antalya İl Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Raşit Ekinci Raşit Ekinci
Öncü Gençlik İl Başkanı
Öğrenci
www.vatanpartisi.org.tr
ekinci.rasit68@gmail.com
Fevzi Çakmak Mahallesi 6187 Sokak No: 1 K: 1 D: 1

Raşit Ekinci, 1999 yılında Aksaray'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Aksaray'da okuyan Ekinci, lise öğrenimine Nevşehir Fen Lisesi'nde devam etti. Şuanda Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir.

Şubat 2018 yılında Vatan Partisi üyesi olan Raşit Ekinci, şuanda Öncü Gençlik GYK üyesi ve Antalya İl Başkanlığı görevini yürütmektedir.